13 Temmuz 2013 Cumartesi

Sitemizde her bayan yüz şekline uygun en iyi kısa saç modelleri ile sizlere güzel bir paylaşım sunuyoruz.

kısa kızıl saç trendi
kısa kızıl saç modelleri
Çok da uzun kilitler ve sürekli stil yorgun? Kendinizi yeterince cesur göz önüne alırsak mutlaka saç için stil için birçok seçeneği olacak. Kısa saç stilleri en kolay ve en yönetilebilir ama aklınızda tutmak için gereken tek şey şekli bakıyor.

Kare çene. Gibi biriyle Jennifer Aniston saç çene altına düşmesi ile mezun katmanları ile güçlü jawline yumuşak bob ile yüzün o bölgede uzak dikkat çekecek.

Yüksek alın tıknaz patlama için çözüm kadınların büyük bir alna sahip. Bunlar arasında düz kesim ama bir yan Rihanna gibi bir iyi çalışır süpürüldü gerekmez.

Eğer keskin bir çene varsa kalp şeklinde yüz., Çenenizin yukarıda saç kesmek için çalışın.

Yuvarlak yüz açısal kesim yuvarlak yüzlü olan insanlar için en iyi şekilde çalışır. Yüzünü türüne bazı şekil olması görünür böylece kısa yol daha uzun katmanları için gitmek gerekir.

Ince bir yüz varsa ince yüz., Derin bir yan ayrılık için gitmek. İşin püf noktası yüz dikey daha yatay görünmesi için.

Güzel bir uzun boyunlu varsa kısa saç boyun garip görünmesini sağlayacaktır, çünkü uzun boyunlu. Daha uzun sürecek bir bob için gidiyor deneyin Anne Hathway gibi kesti.

Saç stilleri bir sürü yüz kesim bu tür uygun olacaktır çünkü yüksek elmacık kemikleri varsa yüksek elmacık kemikleri. Kendinizi şanslı düşünün. Hiçbir şey ile alabilirsiniz!

Oval yüz kısa perileri en iyi küçük ovalish yüz kesim için uygundur. Halle Berry mükemmel bir örnektir.

Tagged: , ,

0 yorum:

Yorum Gönder