20 Temmuz 2013 Cumartesi


Hangi tene 2013te hangi saç rengi yakışır burada paylaşacağım sizlerle. Öncelikle esmer tene hangi saç rengi yakışır başlıyalım daha sonra alt alta beyaz ten buğday ten vs vs diye devam edeceğim


Esmer Tene Hangi Saç Rengi Gider..2013
2013 te Esmer tene hangi saç rengi yakışır bunu konuşalım. Tabiki sizlerinde bildiği gibi herşey zevke bağlıdır ama biz burada genelleme yapacağız. Esmer tene hangi saç rengi yakışmaz diye bir yazımız olmayacak çünkü profesyonel bir makyaj ile esmer tene yakışmayan saç renkleri bile yakışabilir. Bunuda aslında örnekleyeceğim sizlere. Ama önce esmer tene yakışan tonlara dikkatle bir bakalım. Acaba aynı fikirde olabilecekmiyiz..

Öncelikle esmer tene yakışan saç renklerini sizlere; esmer tene yakışan saç modelleri ile birlikte yorumlamak istediğimden sunumumuda esmer tene yakışan saç modelleri ile birlikte yapmak istedim.
Esmer tene hangi saç rengi gider diye artık düşünmeyin. Esmer tene giden saç rengi tonları 2013.


Esmer tenli bir ünlü olarak ilk seçimim eva nendes sizlerinde gördüğü gibi oldukça esmer tenli bir bayan seçimini kahve ve tonları olarak uygulatmış..







Sizlerinde gördüğü gibi esmer tene oldukça yakışan saç rengi kahve ve tonları, yani çikolata kahve arasına balköpüğü gibi yada koyu çikolata yada açık karamelize kahveler esmer ten ile oldukça bütünleşiyor. Çikolata kahve gibi bir tonun arasına hafif atılmış baklöpüğüne yakın tonlarda balyajlar 2013 de esmer tene sıcaklık katmaya devam edecek gibi görünüyor.


Şimdide esmer tenli bir diğer ünlümüze bakalım Penelope cruz. Bu ünlü sanatçı oldukça esmer tenli bakalım o hangi saç rengini tercih etmiş..


 

 

  Resimlerin üzerine tıklayarak daha büyük biçimde görebilirsiniz. Buradada esmer tende gene aynı şeyi görmekteyiz yani çikolata kahve esmer tende muhteşem buluşmuş. Aralarda koyu sarı tonlarda balyajlarda sıcak bir hava katmış. Tek tek incelerseniz saçları genel olarak esmer tene giden renklerin birbirine ne kadar benzediğini göreceksiniz. Esmer tene kahve koyu kahve bal rengi yada koyu sarımsı tonlarda sıcak balyajlar gibi tonlar tercih edilen renkler arasında..

Bir ünlü sanatçıyıda eklemeden geçemem çünkü o da esmer ünlüler arasında işte adriana lima.. Bakalım o hangi saç renklerini tercih ediyor..

İşte esmer se esmer yakışmışmı bence mükemmel 2013 te esmer saç rengi olarak tercih edebileceğiniz sıcak saç renkleri. Örneklerle çoğalttımki daha iyi anlatabilmek için. Bu arada esmer tene bronz tonda makyajın ne kadar çok yakıştığınıda görmekteyiz. Esmer tene yakışan saç renkleri diye artık düşünmenize gerek kalmamıştır sanırım. Esmer tene yakışan saç renkleri genel olarak kahve ve tonları bana göre. Bal rengi balyajlarda saçınıza hava katarken aynı zamanda hareket verir birde sıcaklık katar. Sizde zaten resimlere dikkatlice bakarsanız genel olarak balyaj olduğunu görürsünüz. ..

 

 

 

 


Esmer teni ne kadar sıcak gösterdiğinin farkındasınızdır sanırım. O mu bumu diye düşünmenize gerek yok. Esmer tene ençok yakışan saç renklerini gördünüz...

Ama daha bitmedi birde jennifer lopez bakalım esmer tende hangi saç renklerinin tercih etmiş hepbirlikte inceleyelim..













 

 

 

 

 

 

Gördüğünüz gibi resimlerde aşırı esmer görünmesede esmer tonlarını kullanan bu sanatçı kahve tonlarınıda yakışan bir biçimde kullanırken bakırın hafif esintilerinide çok güzel bir şekilde taşımış. 2013 te Esmer tene hafif bakır tonlarda balyajlarda çok yakışmakta. Bazen bakır denildiğinde turuncu renk akla gelsede bakırın da kendi içinde birçok yansımalı renkleride vardır. Örneğin kahve gibi bir tonun arasında hafif bakır sarılarda esmer tene çok yakışmaktadır. Yukarıdaki resimlerdede örneklerini sizlerle paylaştım umarım sizlere yardımım olmuştur.
Kısacası ben burada esmer tene en çok yakışan renkleri göstermek istedim. Peki esmer tene başka renk yakışmazmı sorusunu soracaksanız evet başka renklerde yakışır bununla ilgilide rihannadan örnekler vereceğim sizlere. Lakin anlatmak istediğim uyum içerisinde olan tonlar yukarıdaki gibidir. Esmer teni hem sıcak gösterir bronz bir makyajlada çekicilik katar.

Peki başka ne olabilir bu soruyada rihannadan bir kaç örnek verelim...
Esmer tene kızıl yakışır mı? Evet yakışır buradada gördüğünüz üzere oldukça esmer tenli olan rihanna kızılı bakın nasıl yakıştırmış. Aynı zamanda kahve saç rengi olan resimlerinide paylaştım ki hangisi daha çok yakışmış kararı siz verin diye...


 

 

 

 

 

Nar çiceği kızılı yaptırmış yakışmış, Koyu çikolata yaptırmış yakışmış, Kahvenin arasına balyaj attırmış sıcak bir ton olmuş yakışmış. Çilek kırmızısı yaptırmış oda yakışmış. Koyu kızıl arasına kırmızı balyaj attırmış oda yakışmış yani şunu söylemek mümkün esmer tene kızıl saç ta çok yakışıyor. Ama bakımını bilen bilir. yastık yorgan bırakmaz boyar. Çabuk solar sık sık boya ister. Ama yakışanda ortalığı yakar kavurur. Çekicidir, dikkat çeker, Özellikle ateş kızılları çilek kırmızısı tonları güneşi yada spot ışığı yakaladığında göz kamaştırıcı olur.... Esmer tene kızıl saç rengi de yakışır anlıyacağınız. Dönülmesi oldukça güç olduğundan iyi güşünülmesi gerekmektedir boyatmadan önce..Yani artıları eksileri teraziye koyup kararı siz verin sevgili hanımlar......


TO BE CONTİNUED.........   :p

Tagged: , , ,

0 yorum:

Yorum Gönder