27 Temmuz 2013 Cumartesi


Ortadan ayrık saçlar
Bu yıl ortadan ayırarak saça model vermek çok popüler. Sol veya sağdan ayırmak yerine, merkezden ayırarak saçları açık bırakabilir veya ensede toplayabilirsiniz. Maşa ile uçlarda hafif dalgalar oluşturmak ve hatta at kuyruğu ile düz fönleyerek iyi görünmesini sağlayabilirsiniz.

Alın bölgesini kapatan modeller

Dramatik bir görüntü yaratmak için, öncelikle saçlarınızı düzleştirmeniz gerekiyor. Düzleştirme işleminin ardından saçınızı bir yandan diğer yana doğru ayırarak, alın bölgesini neredeyse tamamen kapatın. Daha sonra saçınızı bol biçimde toplayabilirsiniz.

Dağınık saçlar

Bu yaz her yerde yataktan yeni kalkıp sokağa fırlamış gibi görünen kadınlarla karşılaşabilirsiniz. Saç modelinde dağınıklık oldukça gözde olacak. Zahmetsizce stil vermenizi sağlayan bu trend aslında özensizliğin özeni olacak. Saçınızı en doğal haliyle kullanmanızı sağlayan bu trend sayesinde, doğal duruşunuzu destekleyebilirsiniz. Ancak başınızı öne eğerek saça volüm kazandırmanız gerekebilir.

Çörek stili topuz saçlar

2012 de balerin topuzlar oldukça modaydı. Kadınlar bu tarzı çok sevdi ve sıklıkla kullanılan bir model oldu. Ancak bu yıl topuzlar aşağıya doğru iniyor. Ayrıca çok muntazam, düzgün yapılmış topuzlar yerine, özensizce, sanki evden çıkarken öylesine arkada toplanmış gibi duran çörek stili topuzlar yapılacak.

60 ların saç modeline yeni yorum

2013ün en moda olacak saçlarından biri de, altmışlardan kalma bir modelin yeni yorumu. Bu saç modelinde krepeler saçların üstüne doğru yükseltiliyor. Saç, sağ veya sol yandan saçak biçimiyle önden alın bölgesi kapanacak biçimde getirilip, tek tarafta gösterişli bir tokayla tutturuluyor. Saç arkası düz biçimde aşağıya sarkıtılıyor ancak iki yandan birer tutam alınıp, arka ortada küçük bir toka vasıtasıyla birleştiriliyor. Dilediğiniz gibi dağınıklığı bu modelde de kullanabilirsiniz.

Islak saç modeli

2012 yılında da ıslak görünen saçlar modaydı ancak bu yıl, iki tarz birleşti. Islak görünümlü saçlar geriye doğru taranıyor. Başın üst kısımlarında jöleyle geriye iterek yapıştırılan saçlar, saçın arka kısmında kuru ve özgür kalıyor. Seksenlerin sonlarında oldukça revaçta olan buna benzer modeller bu yaz kadınların gözdesi olacağa benziyor.

Evoria

Tagged: , ,

0 yorum:

Yorum Gönder