19 Temmuz 2013 Cuma


Siyah Saç Elbette Açılır? Yağız Saçı Açım İşlemi: 

Siyah saçı açım işlemi yapmadan evvel bilinmelidir ki baki siyaha boyanmış ancak saç belirli ancak tona büyüklüğünde açılır. Elan aşkın açılmaz. Yağız saçı ayırmak istiyorsanız en ideal nitelik derin çikolata kahvehane yada, derin bakır kahvehane kabil tonlara dönebilirsiniz. Yada kızıl tona dönebilirsiniz. 

 Siyah boyalı saç açıldığında genellikle solgun tonlarına dönmez.Tabi bu satırda bahsettiğimiz yağız saçı açım işlemi baki siyaha boyanmış ancak saç tipidir.Böyle ancak saçı açım işlemi yapar iken saçın sağlık durumunun âlâ olması gereklidir. Damarı Bozuk takdirde yağız saç elbette açılır derken saçlarınız kopabilir lastikleşebilir.
malzemeler:
  1. Oryal yani toz açıcı
  2. 40 volüm oksidan yani %12lik   
Karışım: 2-3 yemek kaşığı oryal ancak çay bardağı %12lik oksidan ile karıştırılır. Varsa içine 1 yemek kaşığı halis zeytin düşman abartma edilir.Homojen ancak kıvama gelince boyalı hasıl bölgeye saç dibinden 1 cm geriden uca büyüklüğünde acul hızlı sürülür. Eldiven giyilmelidir. Saça dolu açıcı sürüldükten ahir kalın dişlidir tarak ile ayıra ayıra taranır ve açıcı yedirilir.

Siyah saçı açım yapar iken saça açıcı sürüldüğünde saçı dolu kafaya yapıştırılmaz. Saçlar hisse tutam ayır ayıra sürülür ve ayrı ayrı tutamlar halinde bekletilir. Kestirmece ilk sürme işlemi bittikten 20 dk ahir şayet saç dipleri de yeni siyaha boyanmış ise diplere de açıcı karıştırılır. Lakin diplerde boya yok katıksız ise ilk sürmeden 30-40 dk ahir diplere açıcı karıştırılır.

Boya sıfır yerler çabucak açılacağı amacıyla aşkın bekletilmez. Uçlar ile dipler birbirine yakın ancak ton olduğun da saç şampuan ile dolu yıkanmalıdır.

Siyah boyalı saç aşırı baskı açıldığından ilk sürdüğünüz açıcı 15 dk bekledikten ahir tekrar ayıra ayıra dibe değmeden açıcı sürülebilir.

Bir yere az ancak yere aşkın sürülürse aşkın sürülen yer az sürülen yerden elan acul açılacaktır.Bu nedenle saça açıcı sürer iken dağılımı da güzel olmalıdır.

Yaklaşık 45 dk ahir saç arama edilir şayet çikolata kahvehane yada kızıl kahvehane tonlarda küşade ise yeterlidir. Saç aşırı dimdik ise az buçuk elan bekletilebilir.

Yıkanan saç derin çikolata yada bakır kahvehane yada kızıl ancak tonda boyanabilir. Saçta allık İstenmiyorsa 6.1 kabil ancak tona boyanabilir. Bu ton saçtaki açmadan kalma kızıllığıda az buçuk alır. Kızılsız ancak kahvehane tonuna döner.

Oryal Nedir?


Oryal yada toz açıcı da dediğimiz eser saçın rengini açmada, gölge de, saç rengini isale da vb kullanılan ancak üründür. Saçın üzerindeki gönen tabakasını bozabilir buda saçlarda kuruma ve yıpranma yapabilir. Dingildek ancak saça uygulandığında saçta kopma ve lastikleşmede yapabilir. Oksidan dediğimiz ancak husus ile aktif duruma geçer. Saç rengini açtığı kabil boyalı saçı da anahtar aynı zamanda kıyafetlere değdiğinde onlarında rengini bozar. Göz ile katiyen temas etmemelidir. Başlangıç derisinde aşkın kala deride yanma, su toplamma, yara, saç dökülmesi, saçların cezrî kapması kabil saç ve başlangıç sağlığına ağır şekilde beis verebilir. Istimal kılavuzları behemehâl okunmalıdır. Hevesli kullanım gerektirir.
Önemli Not: Saç açıcılar az çok dokunaklı ancak husus olduğundan istimal kılavuzlarını okumanız tavsiye edilir. Yaptığınız her işlemin sorumluluğu maddi ve manevi size aittir. Bu bloğun tamamında ve sayfalarında yazılan bilgiler bilirkişi kullanım gerektirir. Bilgilendirme amaçlıdır.

Bir Defa Siyaha Boyanmış Saç Oryal ile Elbette Açılır?


Siyah saç boyası az çok baskı sâdır boyalardan biridir. Özellikle arka üste boyanmış ancak yağız saçı ayırmak bazen mümkün olmayabilir. Burada saçın durumuna bakarak yağız saçı elbette açarız öğreneceksiniz. Saçınızı sadece 1 kez siyaha boyadıysanız saçınızın rengini ayırmak yıllarıdır siyaha boyanan saçı ayırmak büyüklüğünde aşırı baskı olmayacaktır.

SEÇENEKLER.


  1. Bir defa siyaha boyanmış saç boya silici ile kusturulabilir.
  2. Bir defa siyaha boyanmış saç oryal ile saç rengi akıtılabilir.
  3. Bir defa siyaha boyanmış saç krem açıcı ile açılabilir.

Bir Defa Siyaha Boyanmış Saçı Boya Silici İle Akıtma:


Bildiğiniz kabil boya siliciler en son boyanmış hasıl saç boya rengini siler. Yani sizin saçınız karamel saç rengi idi kaza ile siyaha boyadınız. İşte o son boyadığınız rengi saç boya silici ile silebilirsiniz. Istimal talimatlarını okuyarak kendiniz de evde yapabilirsiniz. Saçın sağlık durumu âlâ ise ancak defa sildiğiniz ancak saçı bibi yeterince açılmamış ise ancak iki çağ yada hafta ahir tekrar boya silici ile silebilirsiniz. 

Bir Defa Siyaha Boyanış Saçı Oryal İle Açım İşlemi 



Oryal ile saç açım işlemi yapacaksanız açtığınız saçı tekrar boyamanız gerektiğini bilmeniz gerekmektedir. Zira saç açım işlemi yapar iken saçı iyi açamayabilirsiniz.  Ancak kısmı küşade ancak kısmı hafif derin kalmış olabilir. Genellikle oryal ile saç açım işlemi yaptıktan ahir saç pentür yapılması gerekebilir.Hazırlama:
  1. Oryal yani toz açıcı
  2. saçın durumuna bakarak 20 yada 30 volum oksidan. eldiven.

Bir defa siyaha boyanmış saçı açım İşlemine başlamadan evvel ense bölgesinden ancak hisse saç üzerinde deneyim yapın ona bakarak ilerleyin.

2 çap oryal çap yok ise yemek kaşığı oryal içki yada plastik ancak anif konur. İçine  30 volüm oksidan abartma edilir. Oksidan 1 çay bardağı veya elan aşkın olabilir Saç acele açılacak kabil görünüyorsa 20 volum baskı kabil görünüyorsa 30 volüm oksidan konulur.

Homojen ancak kıvama gelinceye büyüklüğünde karıştırılır.Karışımın içine 1 yemek kaşığı halis zeytin düşman koyarsanız âlâ olur bağımlı varsa. Eldiven giyilir. Elan ahir ense bölgesinden başlayarak kafa derisinden 1 santim geriden uca büyüklüğünde saça sürülür. acul ancak şekilde amma güzel ve mütenasip olarak sürülür.

Saç ancak defa siyaha boyandığı amacıyla acele açılacaktır.Siyaha boyanmış saçın dibi de siyaha boyalı durumda ise 15 dakika ahir diplere de eldiven ile karıştırılır.

Ortalama 30 dakika civarında saç küşade olacaktır. Saç en aşkın 45 dakika ahir yıkanmalıdır. Siyah boyalı saçı açtıktan ahir şampuan ile yıkanır.

Ardından kurutup saçın çatlama durumuna bakarak boyanabilir.Bir defa siyaha boyanmış saçı açım işlemi yapmadan evvel ense bölgesinden ancak hisse saç üzerine deneyim yapılarak şayet becerebiliyorsanız bitmeme edilmelidir.

Saç Açım Elbette Yapılmalıdır Videolu 







Tagged: , , , ,

0 yorum:

Yorum Gönder