13 Temmuz 2013 Cumartesi

Bayanlar için saçlar söz konusu olduğunda bu sezon, aşırı düşünme şeyler için bir zaman değil. Sürece bu boyun yapışmaz gibi, bu harika.

bayan saç stilleri
kolay saç stilleri
Bu topuz tousling sizin teller aracılığıyla deniz meltemi kırbaç izin ilgili. Bu rahat-serin bir etki elde etmek için nasıl ilham için, en sevdiğin ünlüleri saçlarını giydi nasıl okumaya devam edin.

Şık ve mükemmel

Charlize Theron güzel yan ayrılık saç süper şık görünüyor. Bu ince boyun gösteriş size yardımcı olur ve sizin Backless için ekstra bir kuvvet ekler. Bak, bir geri koydu, seksi tarzı için yan ve komisyon parmaklarınızı kısmen saç almak için. Bir jel veya yerinde saç tutmak için, bir saç spreyi kullanabilir.

Flört sahte bob

Ince saç inanılmaz dolu görünüyor zaman 'bob' onu. Bu çok eğlenceli ve şık saç modeli, ve en iyi bölümü, bu çok kolay olmasıdır. Kıvrık saç sonra, uçları sokmak ve başınızı ve pin mühür dayanma gücü için esnek bir saç spreyi ile. Flört gibi flört alabilir olarak Freida en bob görünüyor.

Ertesi gün dalgalar

Bu nem dalgalar nasıl yönetilir herkesin zihnini meşgul ediyor. Sadece saç bazı karakter almak ve Marina Jamieson gibi bir orta ayrılık ile bitirmek için bir kıvrık demir etrafında saç uçları kıvırın. Gerçekten de bu kadar kolay!

Knot iniş

Eğlenceli bir topuz saç modeli bayat geçmez bir klasik. Zoe Saldana en almak için yukarı-do, iki bölüme saç bölün. Bir kısmı ile diğer kısmına alarak bir yan örgü yapmak ve iki birleştirmek. Saç büküm ve geometrik şekilde bu iğneleme tutun. Bu saç için modern sanat var.

Bunu çevirmek

Açlık Oyunları 'yıldız Jennifer Lawrence'ın Başlarken yeni bir görünüm zor değildir. Starlet son zamanlarda bir anlık yapmak-üzerinde onu verir saçlarını, doğranmış. Eğer blow-out yaparken, uçları rahat bir serinlik için herhangi bir şekilde düşmesine izin, fırçanızı etrafında bazı parçaları bükün.

Süpürülüp

Bir omuz üzerinden dalgalar basamaklı sizin bakmak için etkileyen eklemek için yeterlidir. Basit, şık ve zarif. Yerinde saç tutmak için bir iğne kullanabilirsiniz. Ayrıca, güçlü ama sert değil saç spreyi kullanın. Bu arada saç yapacak. Bu almak için Nicole Kidman göz, üstüne saç kabarır. Bir tarafa büyük bukleler ve sonra sadece süpürüldü tüm hait almak için varil bigudi kullanın.

Örgülü saç

Süper uzun örgü saç size bu göz atabilirsiniz. Kulağınıza bir bölümü Örgü, sonra bir taç gibi başınızın etrafında pin. Istediğiniz yere hiç örgü yerleştirebilirsiniz. Modeli gibi tutarak, bir taç görünüm verir olan, modern bir görünüm elde etmek için geri birkaç santim tutabilirsiniz.

Bir yan almak

Derin bir yan parçası haline ve düşük at kuyruğu içine saç çekerek bu yuvarlak sahte-bob-meets-topuz oluşturun. Sadece saç uçları üzerinde elastik ile sabitleyin. Daha sonra, kuyruk rulo ve kafa pin, sadece kulak önünde, yan taşıyarak. . Ayarlamak için saç spreyi ile sis Emily Blunt birçok başkanları bu görünüm ile dönüş yaptı. Burada Emily gibi ekstra bir şey eklemek için, topuz üstünde bazı saç salıvermek ve sadece onları konuşturun.

Tagged: , ,

0 yorum:

Yorum Gönder