20 Temmuz 2013 Cumartesi

Burada solgun saç boyama videosunu izleyeceksiniz. Videoteyp yu yeniden sona izlemenizi öneririm. Zira yeniden sona ayrıntılı ancak sürüş tekniği anlatılmakta. Açıkça solgun ancak saç rengi istiyorsanız boya ile elde etmeniz mümkün olmayacaktır. Bu nedenle saç açıcı ile saçlar açılmalıdır. Bu videoda da açıcı ile saç açma tekniği uygulanmaktadır.               


Sarı Saç Saç Açıcı İle Elbette Boyanır?

 Sarı saç boyama videosunu izlediniz. Yalnız bu boyama tekniği aslında saç açma tekniği de diyebiliriz. Yani düz boya ile saçlar bu tona büyüklüğünde açılması pekte mümkün olmayabilir. Ana renginiz aşırı açıkça ise bekli ama bizim ülkemizdeki bayanların saç renkleri genel namına koyu olduğundan açıkça ancak solgun saç rengini alışılagelen saç boyası ile yapabilmesi aşırı zordur.
 Bu nedenle saç açıcılar ile saçlar açılıp elan açıkça ancak solgun rengi elde etmekteyiz. Saç açıcılar oldukça ağır olduğundan falsolu kullanımlardan çevre saçlarınız ve başlangıç deriniz ciddi yıpranma ve tırmalama gösterebilir. 
 Videoda da görüldüğü gibi saç açmaya başlar iken diplere açıcı sürülmemektedir. Bu durum aşırı önemlidir. Solgun saç boyamanın en önemli unsurudur. Başlangıç derisi sıcak olduğundan aşırı acele açılmaktadır. Bu nedenle açıcı evvel dipten ancak cm geriden sürülmelidir.


Sarı Saç Elbette Boyanır?

 Sarı saç rengi boya ile elbette elde edilir anlatalım. Şayet saçlarınız katıksız ve hiç boya değmemiş ise saçlarınızı anlaşılan ancak tona büyüklüğünde saç açıcı kullanmadan bir saç boyası ile açabilirsiniz. Tabiki bu yapacağınız saç boyama işlemi tamamen saçınızın ana rengine göre tahavvül gösterecektir.

 Örneğin kumral ancak saç renginiz var ise saç boyası ile elan açıkça ancak saç tonu elde eder iken; ana rengi siyah hasıl kişiler de bu büyüklüğünde açıkça ancak solgun nitelik saç boyası ile elde edilemeyecektir.

Fakat yinede saç açıcı kullanmadan bir saç boyası ile saçımı açmak istiyorum diyen bayanlar aşağıda vereceğim numaralarla saçlarını açabilirler. Unutmayın şayet saçlarınızda boya var ise boya boyayı açmaz bu nedenle saç boyası ile saçlarınızı açmayı denemeyin. Bir katıksız saçlar elbette açılır bunu tanım edeceğim.

 Yukarıdaki videoyu izlemenizi öneririm. Bu videoda saç açıcı ile saç açma tekniği gösterilmekte. Neden izleyin dedim zira saç boyası ile de ayrımsız şekilde saç boyanmaktadır. Yani sürüş tekniği namına ayrımsız teknik kullanılır.

Devam adacek...

Tagged: , , , ,

0 yorum:

Yorum Gönder