19 Temmuz 2013 Cuma

 Jeans color su bazlı bir boyadır. Dolayısı ile saçın rengi önceden açıcı ile açılmış olmalıdır.
Mavi, pembe, mor, yeşil boyama için saçın boyanmadan önceki hali açık sarı hatta platin renkte olmalıdır. Bakır ton için platin kadar olmasa daha iyi sonuç alınır. Eğer saçı açmadan jeans color ile boyama yaparsanız renk belirgin olmayacaktır.
1-Jeans color ile saç boyama işlemi için Boyanacak saç açıcı ile açılmalıdır yeşil mavi kırmızı mor renkler için platin rengine kadar açılsa iyi olur. Bakır ton için dore sarı açsanızda olur.
2-açılan saç şampuanla iyice yıkanır. Havlu ile iyice kurulanır bütün suyu alınır. Nemli kalabilir fön ile kurutmanıza gerek yoktur. Kurutuladabilir.
2- Jeans color çeşme suyu ile karıştırılır. Kullanma klavuzu okunarak. Su katılmadanda jeans color kullanılabilir renk yoğunluğu daha iyi olacaktır.
3-Tamamen yedirilen boya bir plastik bone yada poşet yardımı ile kapatılır.30-45 Dk beklenir. Şampuan isteğe bağlı yapılabilir.
4-Fön ile kurutulur. Bu şekilde boyama yapılan saç altında açıcı ile açıldığı için akma yapabilir. Havlunuza ellerinize renk verebilir. Beyaz gömleklerde yaka bölümüne renk verebilir. Akmasını azaltmak için renk koruyucu şampuanlar Şiddetle önerilir. SYOSS renk koruyucu şampuan kullanılabilir.

Tagged: , , ,

0 yorum:

Yorum Gönder