19 Temmuz 2013 Cuma

  Solgun saçtan devir açmak istiyorsunuz. Korkmanıza icap namevcut. Çünkü; solgun saçtan ancak nice renge benzemek oldukça kolaydır ve oldukça kalburüstü dönüşler sağlanabilmektedir. Hatta tığ kuaförler bazen renkleri saçın rengini açarak elde edebiliyoruz. Bu nedenle saçlarınız şu an solgun ise ancak nice renge kolaylıkla dönebilirsiniz. Buradaki tek sıkıntı saçlarınızın solgun olması nedeni ile yapacağınız nitelik çok acele akabilir.

  Sizler intihap yapmadan evvel benim tavsiyem evvel açıkça tonları denemeniz olacaktır. Zira solgun saçtan devir yapar iken açıktan koyuya doğru giderseniz birkaç adet nitelik deneyim imkanınız olacaktır. Örneğin solgun saçtan çikolata kahveye dönecekseniz dönmeden evvel balköpüğü denerseniz beğenmediğiniz taktirde çikolata kahveye dönebilirsiniz.

  Bu arada saçlarınız bakir olacaktır. Fakat Evvel çikolata kahvehane boyarsanız elan ahir bal köpüğüne benzemek istediğinizde tekrar saçınızı açtırmanız gerekeceği amacıyla saçlarınız aşırı derecede yıpranacaktır.

  Ancak diğer emsal ise solgun saçtan kızıla benzemek istiyorsunuz diyelim. Kızıla dönmeden evvel bakır kızılı rengini kullanabilirsiniz. Zira bakır kızılı rengini beğenmezseniz dair normal kızıl rengini aplikasyon yaptırabilirsiniz. Bu nedenlerden dolayı bazen pişmanlıklar yaşamamak amacıyla solgun saçtan ansızın derin ancak renge dönmektense ağır yavaş derin renklere geçmenizi referans ederim.

  Nadim olmamak amacıyla bu şekilde feyiz yapabilirsiniz. Bu sayfamızda solgun saçtan devir yöntemleri hakkında brifing yapacağım. Solgun saçtan hangi renklere dönebilirim diyerek düşkünlük edenlere biperva yapılabilecek renkleri sıralayacağım.

Sarı Saçtan Kumrala Devir İçin Yapmanız Gerekenler

  Solgun saç elan öncede söylediğim gibi nitelik değiştirmek amacıyla ve kalburüstü sonuçlar almak amacıyla oldukça mefkûre ancak saç dayanak rengidir. Şimdi intihap olarak solgun saçtan kumrala benzemek istiyorsanız şunlara ilgi etmelisiniz.

Kumral derken derin kumral açıkça kumral seçimi âlâ yapılmalıdır.
Kumral seçimi yapan eşhas genellikle on paralık turuncu  yada dore olmasın ister sizde böylemi istiyorsunuz.?

 


Sarı Saçtan Kumrala Devir İçin Boya Numaraları Seçimi

 Boya numarası seçer iken ilgi edilmesi gerenler açıkça kumral mı yoksa derin kumral mı? Birde kumral seçimi yapar iken küllü kumral mı normal kumral mı?

 Eğer turuncu yansımaları sevmiyorsanız ve saçınızda az buçuk ta olsa turuncu yansıma var ise küllü kumral seçmenizi öneririm. Küllü kumrallar saçta artan turuncu yansımaları namevcut edecektir.

 Küllü kumral boya numaraları:    5.1
                                                  6.1
                                                  7.1
                                                  8.1 gibi tonlardır.
Loreal bazen markalarında 71 yada 81 de yazabiliyor.
Koleston da ise 7/1 yada 6/1 yazmaktadır.




 Normal kumral boya numaraları: 6.0 yada 6                                                   7.0 yada 7
                                                   8.0 yada 8 diyerek adlandırılır. Yani bazen markalarda 7 dalavere kumral yazar iken bazen markalarda da 7.0 kumral yazar bu nedenle bu şekilde izah gereği duydum.







Sarı Saçı Derin Kumrala Atıf..

Koyu kumrala devir amacıyla 6/0 numaralı boya tercihi yapılabilir. Az Buçuk elan küllü kumral olmasını istiyorsanız 6/1 dalavere yeğleme edilebilir.

Sarı Saçtan Orta Kumrala Dönüş

Orta kumrala devir amacıyla 7/0 dalavere kulanılması önerilir. Şayet gitgide röfle yada balyaj düşünülüyorsa 7/1 de yeğleme edilebilir. Zira saçta artan turuncu yansımalar var ise namevcut olacaktır. Elan antipatik ancak kumral havası verir. Zaten kumral denince bana bakarak bütün rengi olmazsa olmaz diyerek düşünüyorum.


Sarı Saçtan Açıkça Kumrala Dönüş 

Açık kumrala benzemek içinse 8/0 ve 8/1 kullanılabilir. 8/1 bana bakarak elan uygundur. Zira saç zaten solgun olduğundan 8/0 yeterince kumral olmayacaktır. Bu nedenle 8/1 elan kumral ancak fon sağlayacaktır. Şayet saçlarınız beyaz zehir solgun ise yani platin solgun gibi o ahit 8.1 adına 8.0 elan akla yatkın açıkça kumral görüntüsü verecektir..

Sarı Saçtan Karamele Devir Renkleri


  Sarı saçtan karamele devir işlemi: Bu intihap sizin amacıyla oldukça amelî ancak pentür işlemi olacaktır. Zira saçın dayanak rengi açıkça ise karamel saç rengini kolaylıkla pentür şansınız olacaktır. Buradaki anlaşılması müstelzim tek dava karamel renginin bayağı sizin seçmiş olduğunuz nitelik olup olmadığını anlamaktır.
 Nedeni; karamel saç rengi dendiğinde kimileri bal köpüğünü karamel zannediyor, kimileri açıkça sütlü kahvehane gibi tonlara karamel diyor.
 Oysa karamel saç rengi dendiğinde içre belli belirsiz bakır yansıma hasıl açıkça kahvehane tonu olmalıdır.  Yani gerçek ancak karamel saç renginde bakırlık görülmektedir. Fakat belli belirsiz ancak bakırlık tan bahsediyorum.
 
Eğer evet seçimim budur doğru ego karamel istiyorum diyorsanız ve saçlarınız solgun ise kolaylıkla pentür işlemi yapılabilir.
 Önerilen karamel saç boya numaraları: solgun saç üzerine uygulanacak karamel boya numaraları olarak
 Koleston: 8.74 gizemli kahvehane akla yatkın olacaktır. Fakat saç dipleri karışma solgun ise %6 lık oksidan kullanılmalıdır. Şayet diplerden yağız çıkmış ise diplere %9 uygulanabilir. Fakat solgun hasıl yerler %6 lık oksidan kullanılmalıdır.
 Palette: 7.554 akla yatkın ancak bakır karamel rengidir.
 Matrix: 8W akla yatkın ancak tondur. Bu titrem bakırlık içermez elan çok bal köpüğüne analog bakırlık isteniyorsa 8BC Elan akla yatkın olacaktır. Dayanak rengi açıkça olduğundan %6lık oksidan ehliyetli olacaktır.
 Eğer dipten yağız çıkmış ise diplere %9luk oksidan yada elan açıkça isteniyorsa diplere %12 lik oksidan kullanılabilir. Şayet diplerden on paralık yağız nitelik çıkmamış ise dediğim gibi %6 lık ehliyetli olacaktır.

Sarı Saçtan Çikolata Kahveye Dönüş


 Sarı saçtan çikolata kahvehane tonlarına dönebilmek amacıyla çok çabalar harcama etmeniz gerekmeyecek çabucak dönebilecek siniz.

 Çünkü solgun saça çikolata kahvehane yapılması da oldukça kalburüstü sonuçlar verecektir.

Sarı Saç Renginden Çikolata Kahveye Elbette Dönebilirim?

Açık çikolata, orta çikolata ve derin çikolata saç renklerinin hepside solgun saç renginin üzerine aplikasyon yapılabilir. Dava olmayacaktır. Bağımlı solgun saç rengi diyerek yazıyorum fakat saçlarınızdaki solgun nın tonuna göre; boya yapacağınız nitelik açıklık yada koyuluk gösterebilir.
Çikolata kahvehane saç rengi olarak seçimlerimizi 2 e ayıracağız.Koyu çikolata kahveye devir renkleri:
Koleston: 6.7 yada 6.77 uygundur. %6lık oksidan kullanılmalıdır. Çok derin olmayacak çok açıkta olmayacaktır. Fakat saçlarınız solgun olduğu amacıyla erken kusma yapabilir. İkinci defa boya açmak amacıyla 1 aydan az ancak müddet beklemeniz gerekecektir. Yani ikinci boyanızı 20 çağ ahir yapmanız gerekebilir.
 Şunu abartma edeyim şayet saçlarınız platin sarısı büyüklüğünde açıkça ise 6.77 yada 6.7 dalavere boyanın içine eksik tulum 6.4 abartma edilmelidir. Zira çok beyaz zehir sarılar dikme çikolata kahveye boyandığı ahit belli belirsiz yeşerme ya da grimsi ancak fon çıkıyor. Bu sorunu çelmek amacıyla eksik tulum 6.4 yani bakır kahvehane abartma edilmelidir.
Palette: 4.65 ya da 5.68 uygundur.
Matrix: 4.W ya da 5.W uygundur. %6lık oksidan kullanılmalıdır. Şayet saçlar çok açıkça solgun ise bu renklerin içine 6BC abartma edilmelidir.

Sarı Saçı Orta Çikolata Kahveye Boyama


Koleston: 7.7 yada 7.77 uygundur. %6 lık olsidan olmalıdır. Çok açıkça solgun ise saçlar bu buyanın içine eksik tulum 7.4 abartma edilebilir. Elan ak pak ancak renge sahip olmanızı sağlayacağı gibi saçlarda oluşacak grileşmeyide namevcut edecektir.


Palette :7.65 akla yatkın ancak intihap olabilir..
Matrix: 7.W uygundur %6 lık oksidan kullanılmalıdır. Çok açıkça sarılar amacıyla içine 7BC abartma edilebilir eksik tulum.











Sarı Saçtan Bakır Kızıla Dönüş

 Sarı saç rengini bakır kızıla atıf işlemi açmak oldukça amelî olacaktır. Zira bakır kızılı boya muktedir olmak amacıyla saçın alt dayanak rengi derin olursa bakır kahvehane gibi ancak titrem çıkacağından bizler tam bakır kızılı boyayı saça uygulayabilmek amacıyla ancak nice saçı; saç açıcı ile açarak yapmaktayız.
 Özellikle saç rengi açıkça hasıl eşhas bakır kızılına benzemek amacıyla çok şanslılar diyebilirim. Solgun saç derken örneğin saçınızda röfle var ise bakır kızılına boyadığınız da saçlarınızın röfleli hasıl yerleri röfle siz hasıl yerlere oranla elan açıkça olacaktır. Fakat bu kötü ancak durumdan çok bilakis elan şekerli ancak fon elde etmenizi sağlar. Aralarda belli belirsiz ancak ışıklı yansıma havası şimendifer elan çağcıl olur diyerek düşünüyorum.
Bakır kızılı saç rengi unutulmamalıdır ki acele akmaktadır. Dip boyası ile telafi edilemez sürekli dolu boya yapılması gereklidir. Herşeye rağmen unutulmamalıdır ki bakır saç renginin akmış hali de güzeldir. Yani bakır akacak diyerek üzülmenize icap yoktur. Sadece aktif görüntüsünü kaybeder amma iğrenç ancak durum söz konusu değildir bana bakarak.
Sarı Saçı Bakır Kızılına Atıf Boya Numaraları.
Boya seçimi yapar iken açıkça bakır kızılımı yoksa derin bakır kızılımı diyerek seçimimizi 2 ye ayırabiliriz.
Koyu Bakır kızılı amacıyla boya numaraları(saçınız solgun olduğundan çok derin olmayabilir)Palette: 7.77 uygulanabilir.

Açık aktif bakır kızılı amacıyla boya numaraları ( Hürrem sultan kızılı gibi)Palette: 8.77 uygundur. Benimde çok beğendiğim ancak tondur.Koleston Perfect te ise 7.44 akla yatkın ancak tondur. Koleston perfect in de çok kaliteli ancak boya olduğu unutulmamalıdır. Çok kalburüstü sonuçlar vermektedir.


Yoğun ve aktif bakır saç boyalarında palette oldukça kalburüstü. Unutmamanız müstelzim ancak konuda şayet saçınız çok az değilse 2 kutu almakta fayda var zira dolu boya yapacağınız amacıyla yetmeyebilir.
 Birde az az sürüp yetirmeye gitmek bakır kızılı ancak saç rengi amacıyla on paralık akla yatkın değildir. Bol bereketli sürülmesi elan uygundur elan aktif bakır rengi elde edersiniz.

Tagged: , , ,

0 yorum:

Yorum Gönder