13 Temmuz 2013 Cumartesi

         Saçınız  dökülüyorsa  ve kafanızda  açıklıklar  oluşuyorsa  yani  seyrek saçlı iseniz  artık  yeni  bir  saç  modeline  ihtiyacınız  vardır  .  Saç  dökülmesinin  yarattığı  açıklıklara  çözüm  olucak  saç  modellerini  anlatıcağım  .Böylelikle  saçınızın  kötü  görünmesini  engelliyeceksiniz .  
         Burada  ünlülerin  kulandığı  saç  modellerinden  örnekler  vericeğim  .  Ayrıca  şunu  söylemek  istiyorum  .  Eğer  saçınız  dökülüyorsa  buna  engel  olamayabilirsiniz  bunun  en  büyük  örneği  aşağıdaki  ünlüler  .  Çünkü  onların  paraları, stilistleri  ve  güçleri  var  .  Güzel  görünmek  ve  saçlarını  kaybetmemek  için  her  şeyi  yapıyorlar  ama  çözüm  bulamıyorlar  . 


saç dökülmesi modelleri
      Gördüğünüz  gibi  Jude  Law'ın  saçı  yanlardan  açılıyor   ve  seyrek saçlı  .  Ve  bu  açıklıkların  görülmesine  izin  veriyor ama gayet  güzel seyrek saç modeline sahip .  Saçını  her  tarafını  eşit  uzunlukta  ve  kısa  kestirmiş  .  Yanlara   aşağı  doğru  şekil verirken  üstleri  güzel  bir  şekilde  yukarı doğru şekillendirmiş.Kullandığı  saç   ürünü de  çok sert ,tutucu  bir  ürün  değil  .Saça  hareket  imkanı  veren  bir ürün. 





     













saç dökülmesi modelleri
            Yanda gördüğünüz saç modelinde üstekindeki gibi yanlardan açılm var .  Fakat bu modelde saç dökülmesinin yanlarda oluştuduğu boşluk kapatılmış .Adamın yanlarda açıklık olmasına  rağmen diğer yerlerdeki saçları gayet çok .
              Saç ara makas ile kısaltılarak saça hacim verilmiş ve açıklıklar kapatılmış . Eğer berberinize saçınız için ara makas kullanmasını söylerseniz sizin için bu modeli yapabilir .



     
    










saç dökülmesi model
               Saçlarınızı tabiyki de kazıtadabilirsiniz . Böylece saçınızın ne kadar döküldüğü umrunuzda da olmaz . Bu modelde yukarıdakilerin aksine ne kadar saçınızın döküldüğü önemli değil . Saçınızı kestirmek de kolay .İlla kazıtmanız da gerekmez . Saçınızı makinayla 3 vb de vurdurabilirsiniz .

Tagged: , ,

0 yorum:

Yorum Gönder