13 Temmuz 2013 Cumartesi

Bir saç modeli yapmak değil ne bilmek size hayalinizdeki saç oluşturmak için ne kadar önemlidir. Hayatta her şey gibi, dos ve yapılmaması gerekenler vardır.

Eğer saç şekillendirme geldiğinde almak istemiyorum ilk 10 on eylemler aşağıda listelenmiştir.


bayan saç
saç şekillendirme
1. Eğer giymek istediğiniz saç modeli istemek için hazırlıksız salon gitmeyin.

Birçok saç tüketici yanlışlıkla kendi kuaför, mucizeler onların zihin okuyabilir ve anında onlar için en iyi saç modeli seçmek inanıyoruz.

Bir saç modeli seçimi söz konusu ve Şvlerini yapmak ve kendi saç seçenekleri araştırma kadar saç tüketici için dikkate alınması gereken pek çok değişken vardır. Son tarzı haline yüz şekli, yaşam tarzı ve bütçe tüm oyun seçilir.

2. Kendi evde korumak için imkansız bir saç modeli ya da saç kesimi seçmeyin.

Birçok Hollywood ünlülerin saçlar paparazzi mükemmel bakmak emin olmak için kendi parmaklarınızın ucunda bir uzman kuaför varken, çoğu tüketici bu sabit kuaför hizmetleri olmadan saçlarını ile uğraşmak zorunda.

3. Uygun saç bakımı veya saç şekillendirme ürünleri eksik etmeyin

Eczaneler satılan bazı saç bakımı hatları saç ve bazı stilleri bazı türleri için çalışabilir. Eğer vurgulanan veya kimyasal olarak işlenmiş saç veya hacim veya kontrol eklendi gerektiren varsa Ancak, daha az pahalı olmayan salonu hatları işi olmayabilir ve saç sürekli bir mücadele stil yapabilir.

Seçeneklerinizi düşünün. En iyi sonuçlar için aralarında alternatif kitle pazarı ve yüksek kaliteli ürünler hem satın alma ve ile uzlaşma mümkün olabilir. Ya da belki saç yüksek kaliteli saç bakım hatları gerektirir. Dürüst olun ve sadece desteklemeyen ürünleri ile zayıflatmak için büyük bir stil elde etmek zor çalışmaz.

4. Yanlış saç şekillendirme araçları kullanmayın

Muhteşem stilleri oluşturmak için pek çok farklı araç vardır. Bu araçlar darbe kurutma makinesi ve saç maşası sıcak silindirler ve yuvarlak fırça değişir. Tarzınızı yeniden oluştururken size uygun araçları kullandığınızdan emin olun.

Eğer araçları kullanmak ne emin değilseniz, size salonunda bir ders vermek için kuaför isteyin. Aynı şekillendirme teknikleri, ürün ve araçları dağıtmak yoksa bu tarzı için tasarlanmış profesyonel saç danışmanı kopyalamak mümkün olabilir.

5. Aşırı saç şekillendirme ürünleri yok

Bu şekillendirme ürünleri kullanarak söz konusu olduğunda Az daha çoktur. Eğer jeller, köpük ve saç spreyleri aşırıya Eğer saç yaramazlık yapabilirsiniz saçlar üzerine inşa-up ürün geliştirme riski.

6. Dikkatli olmayan ünlü saç kopyalamayın

Onlar profesyonel kuaförler özel onların en iyi özelliklerini en üst düzeye çıkarmak için bu stilleri tasarımı ve daha az çekici minimize çünkü Demi Moore ve Jessica Simpson sadece herhangi bir saç modeli kendi gönlünüzce hakkında giyebilir unutmayın.

Demi ve Jessica üzerinde muhteşem göründüğünü gerçekten tam olarak onlar gibi bakmak sürece, size aynı görünüyor saç aynı tür ve saç rengi ve kozmetik tam gölge giymek olmayabilir. Adil beklentileri ve hayal kırıklığına olmayacaktır.

7. Seçenekleri saç şekillendirme gibi yüksek son kozmetoloji okul göz ardı etmeyin

Bu Toni & Guy ve Paul Mitchell gibi yüksek uç okulların Bazı öğretmenler yetenekli ve deneyimli profesyoneller istihdam. Okullar söndürmeden kuaför kalitesi çok yüksek standartlara sahip. Sadece bir şekillendirme hafif ve farklı bir salondan, yüksek fiyatlı tarzı sürdürmek için Döşeme olsa bile Sonuç olarak, üst düzey bir Cosmo okul, yapılan bazı saç şekillendirme iş almak için harika bir yerdir.

Aslında, büyük bir seçenek saç modeli bir üst çentik salonunda oluşturulan var ama bakım saç stili bakım maliyetleri yok etmek için Cosmo okullarda gerçekleştirilen sahip olmaktır.

8. Saç trendleri bir köle olmayın

Saç moda değiştikçe sürekli değiştirin. Bunun yerine saç trendleri için bir köle olma, sizin için en uygun bir saç modeli bulmak ve bu temel bir görünüm sağlamak. Onları taze görünümlü tutmak için saçlar güncellemek istiyorsanız, saç rengi, vurgular, lowlights veya hafif doku değişikliği için tercih. Bir bob büyük bakarsanız, tutmak temel tarzı ama çağdaş görünümlü tutmak için kuaför ile iş olarak.

9. Harika bir saç şekillendirme seçenek olarak saç aksesuarları göz ardı etmeyin

Bazı saç tüketiciler yanlışlıkla saç aksesuarları gençlerin veya saç belirli türleri için geçerlidir olduğuna inanıyoruz. Bu doğru değil. Herhangi bir saç aksesuarı her yaşta, saç tipi, doku, moda veya stil için kabul edilebilir. Anında salon bir gezi olmadan görünümünü değiştirmek için bu muhteşem moda aksesuarları kullanın.

10. Farklı saç elde etmek için bir yol olarak saç uzatma dışarı sayılmaz

Bir klip-saç uzatma sunabilir geçici bir saç modeli değişikliği ya da 3-4 ay için daha kalıcı bir değişiklik isteyin, saç uzatma uygun fiyat ve yüksek kalite doğru uzun bir yol kat ettik.

Jessica Simpson klip-in saç uzatma sadece birkaç dakika içinde evinizin gizlilik içinde yeni saç deneme yolunda büyük bir ilk adımdır.

Eğer hoşlanıyorsanız klip-in uzantıları daha sonra cesur olmak ve daha kalıcı saç modeli seçenekleri için füzyon tarzı saç uzatma kısmi baş deneyin.

Özet
Kendi kişisel saç modeli ile çalışırken dos olduğu kadar çok yapılmaması gerekenler olabilir. Bu dos takip etmek önemli olmakla birlikte, bu hayallerinizdeki saç modeli elde etmek için göz önünde yapılmaması gerekenler tutmak için de gereklidir.

Tagged: , ,

0 yorum:

Yorum Gönder