30 Haziran 2013 Pazar

Kadınlar arasında en çok yakışan saç renklerinden bir tanesi de Bal Köpüğü Saç Rengi. Araştırmalarımız sonucunda bal köpüğü saç rengi modellerine aşağıdaki listelerden bakabilirsiniz.

2013 Bal köpüğü saç rengi :





28 Haziran 2013 Cuma

Tercih edilen bir diğer model de örgülü saç modelleridir. Bu modeller genellikle gençlerde tercih edilmektedir. Bu renklerde en çok tercih edenleri listeliyoruz. At kuyruğundan tutun aklınıza gelebilecek örgü saç modelleri.

Örgü saç modelleri ;











Kapalı bayanları da düşünerek onlar için hazırladığımız eşarp modellerine bakabilirsiniz. Farklı farklı olarak hazırlanmış eşarp modellerine bakabilir, nasıl yapılabileceği konusunda bilgiler alabilirsiniz.

İşte en yeni tesettür eşarp modelleri ;







Ünlü futbolcuyu aramıza bilmeyen yoktur. Son zamanlardaki pozları gerçekten çok konuşulacak gibi. Tabi kötü anlamda değil , saç stillerini oraya koyan ünlü futbolcunun çok güzel pozları var.

Sıra geldi bu fotoğrafları sizlerle paylaşmaya. David Beckham ' ın saç stilleri sırasıyla aşağıdadır.








Ünlü güzel sunucu ve oyuncu Hande Ataizi ' nin saç modelleri ve renkleri. Daha profilden yakalanamayan fotoğrafları ekleyebildik. Bu konuda da özür diliyoruz. Umarım saç modelini seçebilir ve uygulayabilirsiniz.







Sürekli saç stilleri ile güncellerken bir de güncel saç modellerini listelemek istedik. Güncel saç modellerine ulaşabilirsiniz. En tutulan saç modelleri, sıkça kullanılan saçlara buradan bakabilirsiniz.

En trend yani en çok tıklanan saç modelleri ;

Güncel saç modelleri 2013






2012 yılını geride bırakmaya az kala 2013 saç rekleri modaları yavaş yavaş trendlerimiz arasına girmeye başladı. Araştırmalarımız sonundaki 2013 saç rekleri modellerine buradan bakabilirsiniz. Özenle seçilen modellerimiz.

Saç rekleri modası :