13 Temmuz 2013 Cumartesi

Eğer sizlerde kalın saçlarınız olsun istiyorsanız ve saçlarınız daha ince ise, saçınızın sağlığını geliştirmek ve kalın yapmak için yapabileceğiniz birçok önerimiz vardır.   İnce sahip saç tipi çok genetik olsa da, saç kalın hale getirmenin yollarını vardır.  
saç kalınlaştırma
kalın saç önerileri
İlk olarak, Eğer diyet yeterli yağ olduğundan emin olun kalın saç. almak için   insanlar genellikle diyet yağ kesmek kilo vermeye çalışın.   Bazı insanlar bile ince saç neden kendi diyet, tüm yağ kesip.   tüm yağ kesmek hatta saç kaybına yol açabilir.   kalın, parlak saçlar gibi Omega3 ve zeytinyağı gibi diyet sağlıklı yağlar eklemek için.  

Kalın saç almak için başka bir yolu günlük diyet daha fazla protein eklemektir.   protein saç büyüme için bir yapı taşı olduğu gibi, protein ihtiyacınız olan saç kökü güçlendirmek için.   saçınızı daha dolgun ve daha güçlü olmak istiyorsanız o zaman çekmeye başlamak Biotin takviyeleri.   Biotin takviyesi en vitamini mağazalarında bulunabilir.   Siz Biotin takviyesi aldıktan sonra yaklaşık iki ay içinde saçınızın kalınlığı bir fark göreceksiniz.    Size kalın saç istiyorsanız, gereken hatırlamak da önemlidir tutmak saç iyi klimalı.  

Bunu yapmanın bir kolay yolu saç ile zeytinyağı dörtte büyüklüğünde ovmak ve bir saat için üzerine bırakmaktır.   petrol şampuan saç kendinize saç içine emmek için zaman vardı sonra.   Eğer saç sağlıklı olacak, böylece bu iki kez bir ay yapın.   Son saç kalınlaştırmak saç ürünleri kullanın.   kalın saç ürünleri çok para harcamak gerek yoktur.   Sadece bütçe içinde olan karşı ürünler üzerinde kullanmak .

Tagged: , ,

0 yorum:

Yorum Gönder